MICHAEL H. NIELSEN

Uperfekt mand

“Wonder is the beginning of wisdom.” 

(Socrates)

Læs mere

Et rigtig glædeligt julelys...

2020 blev (også) et anderledes år, samtidig blev det også et år hvor vi lærte meget om os selv samt hinanden.

Det år, der bl.a. kendetegner sig ved at jeg har mødt flere selvudnævnte coronaeksperter end fodboldeksperter.


Lyset har for mig en særlig betydning. Netop diversiteten mellem lys og mørke er noget helt grundlæggende i vores dobbelte fejring af solhvervet og Kristi fødsel, som vi kalder jul. Er der stadig (jule)lys? Der ér lys forude!

Jeg nyder julen og nytåret i ro ved vandet mens duften af julegran og senere nytårsmenuens trøffeldufte spreder sig og giver ro i sindet. Intet lys uden mørke. For mig blev 2020 på den mørke side; den måde selvprojicerende manglende respekt og manglende fællesforståelse blandt mennesker, der brændte så tydeligt igennem - det gav tristhed, men også håb (og tro om noget bedre for os alle) samt deraf en selvaftale om at være endnu mere åben, positiv og nysgerrig favnende på andres holdninger og hvoraf de er formet. 

Det har samtidig, og på forlagsopfordring, sat ekstra gang i en opfølger til "HOST Covid-19 x 2", som allerede er i skriveproces under arbejdstitlen: HOST Covid-19plus2. 

Håbet ligger længere og dybere end i de kommende lysere dage og en vaccine. 

Måske netop i en særlig fødselsdag, der om noget viser os lyset, kærligheden samt håbet...men mest lyset i det gode når vi kigger indad, for at handle og ændre udad.


Jeg vågner ekstra taknemmelig i denne tid, hver morgen, og kigger ud over det smukke vand, der vuggende roligt fortæller mig at 2021 bliver et særligt år. For dig, for mig, for os alle hvis vi vil det!  ONE DAY or DAY ONE ... YOU decide!


Af (jule)hjertet glædelig jul og et rigtig godt nytår

til dig og dine.


Michael H. Nielsen. December 2020